۲۰۰ نفر از نیروهای صالح خود را تسلیم نیروهای انصارالله یمن کردند

۲۰۰ نفر از نیروهای صالح خود را تسلیم نیروهای انصارالله یمن کردند

یک منبع امنیتی اعلام کرد که ۲۰۰ نفر از نیروهای کنگره مردمی یمن امروز خود را تسلیم نیروهای انصارالله یمن کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «اسپوتنیک»، یک منبع امنیتی امروز یکشنبه اعلام کرد که شماری از نیروهای وابسته به کنگره مردمی یمن امروز خود را تسلیم نیروهای انصار الله کردند.

بر اساس این خبر ۲۰۰ نفر از نیروهای وابسته به «علی عبدالله صالح» امروز خود را به نیروهای کمیته های مردمی تسلیم کرده اند.

این منبع امنیتی به خبرگزاری اسپوتنیک گفته است که این نیروها در منطقه «تبه توفیق» خود را به نیروهای انصارالله و ارتش یمن تسلیم کرده اند.

به گفته این منبع تجهیزات نظامی زیادی در این منطقه مستقر شده بوده است. درگیری های متعددی در چند روز گذشته میان نیروهای انصار الله و کنگره مردمی یمن در صنعا صورت گرفته است.

کد مطلب 4162200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha